© Foto: Keijenburgse Boys

De eerste zichtbare werkzaamheden voor de bouw van de multifunctionele accommodatie (MFA) in Keijenborg zijn zichtbaar. Zo zijn er diverse parkeerplaatsen aan de voorkant van de voetbalvereniging verdwenen en bij de grote parkeerplaats naast de voetbalvelden is het asfalt grotendeels verwijderd. De werkzaamheden zijn nodig voor de bouw van het nieuwe sportcomplex.

De komende tijd zullen er meerdere dingen gaan veranderen op en rondom het sportpark. Er is begonnen met het inrichting van de bouwplaats, onder meer door een bouwinrit aan de kant van de Hengelosestraat toe te voegen. Daarnaast gaat er ook een begin gemaakt worden aan het grondwerk.

De voetbalvereniging Keijenburgse Boys laat weten dat er de komende tijd hinder ondervonden kan worden als het gaat om parkeren rondom het sportpark. Alternatieve parkeerplekken zijn de parkeerstroken rondom de kerk en aan de Koldeweiweg in Keijenborg.

Naast voetbalvereniging Keijenburgse Boys, verhuist ook de tennisvereniging Keislag naar het nieuwe complex. De accommodatie wordt gerealiseerd op het bestaande terrein van de voetbalclub.