Muzecollectief en Muzehof centrum voor de kunsten presenteren weer een Eindvoorstelling in Theater Hanzehof op 9 juli 2022. Het is een sprookjesachtige voorstelling met muzikanten, dansers en acteurs van alle leeftijden uit de wijde regio van Zutphen en Lochem. Er is een voorstelling om 14.00 uur en om 19.00 uur

Het thema is “Er was eens…’. De docenten van het Muzecollectief maakten een keuze uit sprookjes, die muzikaal worden verbeeld met speciaal voor dit project samengestelde ensembles en bands. Leerlingen, docenten en gasten van Muzecollectief en Muzehof treden op met medewerking van Sheila’s Buikdanscentrum en Jeugdtheater Zjuust. Tijdens de voor iedereen toegankelijke Projectweken wordt er toegewerkt naar de grote eindvoorstelling waarin alle soorten muziek, dans, toneel, decor en video samenkomen op het podium van de Hanzehof. In deze drie weken komen deelnemers uit omliggende gemeenten naar de Muzehof in Zutphen en Lochem om te repeteren en decors te bouwen.

In de voorstelling is ook aandacht voor een goed doel, Het Vergeten Kind. In veel sprookjes komen kinderen voor die in een moeilijke thuissituatie zitten, zoals Sneeuwwitje en Aladdin. Stichting ‘Het Vergeten Kind’ zet zich in om kinderen gewoon weer echt kind te laten zijn. Meer informatie is te vinden op www.muzehof.nl en www.muzecollectief.nl. kaarten zijn te koop via de website www.muzehof.nl.

Foto: Marije van den Berg