© Foto: RTV Ideaal

Het eerste programma voor de Vordense Zomerfeesten, dat plaatsvind van 22 tot en met 24 juli 2022 op de Kasteelweide in Vorden nieuwe stijl is rond en de voorverkoop is voor de vrijdag- en zaterdagavond is inmiddels gestart.

Op de vrijdagavond trapt dit evenement af met het STUITERBAL in de spectaculaire feesttent op de kasteelweide van Vorden met JetSet Live, DJ Titom en bzanger Orlando . JetSet Live staat garant voor een energieke, interactieve en trendy show met up-to-date repertoire voorzien van vaste mash-up en medleys. DJ Titom behoeft in Vorden en wijde omgeving nauwelijks nog introductie, het gezegde stille wateren hebben diepe gronden is voor DJ TiTom zeker van toepassing. Zanger Orlando zijn opwachting maken, deze nederlandse volkszanger met surinaamse roots is zijn carriere begonnen in de plaatselijke voetbalkantine met hits van onder meer Django Wagner, André Hazes en Bouke Met inmiddels ook al eigen werk zijn grote discotheken en feesttenten ook al bekend terrein voor hem. Elk optreden is een feest.

Op de zaterdagavond kan men genieten van de bekende Vordense rockband Kas Bendje. Jaren geleden al gestopt maar speciaal voor de vernieuwde zomerfeesten éénmalig weer bij elkaar voor een ongekende avond Vordens Songfestival, jarenlang dé grote publiekstrekker op de Vordense Zomerfeesten en op het BabyBiggenMealBal in de Kranenburg. Verschillende locals hebben tijdens deze avonden hun debuut gemaakt op de planken en genieten nog steeds die eeuwig roem. De organisatie laat zich verrassen wie dit jaar meedoen. To be or not to be, a-j d’r moar bi-j bunt! Ook op zondag staat er van alles op het programma. de zondag is voor iedereen vrij toegankelijk! Tevens is er vanaf donderdagmiddag 14.00 uur alle dagen kermis en op zondagmiddag door de V.O.V georganiseerde Kindermiddag met onder meer oud hollandse spelen en een survivalbaan.