Na een mega snelle kaartverkoop en overweldigende vraag voor de voorstellingen van Shrek The Musical op 28 en 29 oktober, kondigt Musical Producties Gaanderen/Gelderland (MPG) met veel enthousiasme een extra voorstelling aan van de geliefde musicalproductie, Shrek The Musical. De extra voorstelling van het betoverende sprookje staat gepland op zaterdagmiddag 28 oktober om 14:30 uur.

Shrek The Musical, gebaseerd op de populaire DreamWorks-animatiefilm, heeft wereldwijd harten veroverd met zijn betoverende muziek, humor en ontroerende verhaallijn. Het verhaal volgt het avontuur van de geliefde groene Oger Shrek en zijn onwaarschijnlijke metgezel, Ezel, terwijl ze op weg gaan naar prinses Fiona die uit de toren van de gemene Lord Farquaad bevrijd moet worden. De extra voorstelling op 28 oktober om 14:30 uur biedt theaterliefhebbers die op de andere data niet in de gelegenheid waren om de voorstelling te zien, een unieke kans om de betovering en het spektakel van Shrek The Musical alsnog zelf te ervaren. Het is een ideale gelegenheid voor families, vriendengroepen en alle fans van het groene sprookjesavontuur. Kaartverkoop voor de extra voorstelling van Shrek The Musical in het Amphion Theater is onlangs gestart. Tickets kunnen online worden gekocht via de officiële website van het theater of aan de theaterkassa.

Musical Producties Gaanderen/Gelderland (MPG) is een musicalgroep met als hoofddoel het beoefenen van zang, drama en dans in de vorm van muziektheater. Bijna jaarlijks staat MPG op de planken in het Amphion Theater met grote musicals, zoals Aida, Jesus Christ Superstar, Sweeney Todd en hun meeste recente productie Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

© Foto: Tom Harder