De gemeente Bronckhorst zet jonge mantelzorgers uit de gemeente graag in het zonnetje. Dat doen ze door het organiseren van twee leuke, sportieve activiteiten. 26 april staat SkyZone op het programma. 1 juni kunnen jonge mantelzorgers bowlen bij Bowling Zutphen.

Op 26 april worden jonge mantelzorgers, van 8 tot 24 jaar, door de gemeente Bronckhorst in het zonnetje gezet bij SkyZone aan de Bezelhorstweg 115 in Doetinchem. Hier kunnen ze springen en klimmen over uitdagende parcoursen, kunsten laten zien op de trampolines of voetballen in de interactieve voetbalarena. De gemeente zorgt ook voor drinken en iets lekkers na de activiteiten. De gemeente Bronckhorst heeft gereserveerd van 14.00 tot 17.00 uur. Op 1 juni kunnen jonge mantelzorgers van 12 tot 24 jaar samen bowlen bij Bowling Zutphen aan De Stoven 37 in Zutphen. Het bowlen start om 19.00 uur waarna er 2 uur gegooid kan worden. Ook hierbij wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Zorg jij voor iemand thuis? Moet je bijvoorbeeld na school meteen naar huis omdat je broertje, moeder of opa je nodig heeft? Dan ben je een jonge mantelzorger. Dat betekent dat je helpt met de zorg voor jouw familie. Dat is heel fijn, maar nu is het even tijd voor jou! Deelnemen aan de activiteit(en) is gratis. Aanmelden voor de activiteiten of meer informatie ontvangen kan door Sanne of Rob te bellen op het telefoonnummer (0575) 75 02 50 of een e-mail sturen naar s.beunk@bronckhorst.nl of r.oudehengel@bronckhorst.nl.

© Foto: Gemeente Bronckhorst