Op vrijdag 20 januari en 3 februari organiseerde Lionsclub Bronckhorst weer twee goedbezochte Pubquiz-avonden voor het goede doel in het Anker in Steenderen.

Op beide avonden kwamen twaalf teams van vier personen hun kennis op de proef stellen over verschillende onderwerpen. Op de tweede avond deden een aantal tieners mee. Dus op die categorie deelnemers waren de vragen enigszins aangepast. De sfeervolle Pubquiz-avonden zijn er voor iedereen en dat bleek uit het gevarieerde publiek en dito vragen.

Dat het winnende team met een attentie naar huis ging, was naast eeuwige roem, natuurlijk mooi meegenomen. Zij kregen een fles wijn, bosjes tulpen, en appelcider van ‘de Groote Wei’. De opbrengst van beide avonden samen was ruim 800 euro.

De opbrengst wordt verdeeld onder de goede doelen van de Lionsclub Bronckhorst van 2023:  de stichting Gered Gereedschap, de stichting Vaarwens en Buddy to Buddy Bronckhorst. Ook de opbrengst van de Lions tulpenactie die begin maart van start gaat, komt ten goede aan deze doelen.

© Foto: Lionsclub Bronckhorst