De Zwarte Cross komt op de kortste dag van het jaar met licht in de duisternis: na de aankondiging van Armin van Buuren vorige week, onthult het festival de eerste 41 nieuwe namen voor de line-up voor de 2024-editie. Met een grote diversiteit aan nationale en internationale artiesten in grenzeloze genres wordt de Zwarte Cross opnieuw een onvergetelijke ervaring voor de meer dan 200.000 festivalgangers.

Naast Hans Klok, Status Quo, Russian Village Boys en Armin van Buuren zijn Ilse DeLange, Kraantje Pappie, Baby Blue, The Dean, Boh Foi Toch, Cam Cole, Marlon Pichel, Bertolf, STONE, The Grand East, Black Sun Empire, The Rocketman, Introdans, Percossa, Jan Dirk van der Burg, Douwe Dijkstra en Granny Turismo op de podia van de ‘kermis zoals God ‘m bedoeld heeft’ te vinden.

Met deze mix van legendarische acts en veelbelovende nieuwkomers biedt de Zwarte Cross haar bezoekers een ongekende mix van muziek, entertainment en spektakel. De organisatie maakt in januari de volgende lading nieuwe namen bekend.

© Foto: Zwarte Cross (archief)