Jeugdspeler Blnd Hassan heeft zijn eerste contract getekend bij De Graafschap. De 19-jarige Irakees jeugdinternational tekent een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.

“We hebben Blnd in de voorbereiding bij de selectie gehaald om te kijken hoe hij zich zou verhouden tot de rest van de selectie”, aldus technisch directeur Peter Bijvelds. “Eigenlijk bij de eerste training was ik al enorm gecharmeerd van de volwassen manier waarop hij voetbalde en voetbaltechnische keuzes maakte. Dat heeft hij de afgelopen twee weken bevestigd in trainingen en wedstrijden. We zijn blij dat we met Blnd wederom een speler uit onze jeugdopleiding aan ons hebben weten te binden.”

“Ik ben erg blij om mijn eerste contract te mogen tekenen bij De Graafschap”, laat Hassan weten. “Maar dit is voor mij pas het begin. Ik zal hard moeten blijven werken om mijn doelen die ik heb voor dit seizoen te bereiken. Daar ga ik alles aan doen, net zoals dat ik bij hoop te dragen aan een succesvol seizoen met het team.”

De Graafschap legde eerder deze week de 21- jarige Donny Warmerdam vast. Hij kwam over van Ajax en heeft een contract voor twee jaar getekend, met een optie voor nog een jaar. Eerder werd ook Tristan van Gilst gepresenteerd bij de Doetinchemmers.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8.

© Foto: De Graafschap Media