Vrouwenkoor Phoenix uit Brummen bestaat 40 jaar. Dat gaan ze uiteraard goed vieren met een groots jubileumconcert. Bovendien heeft het koor uitgepakt door zichzelf op een supercadeau te trakteren: een compleet vernieuwde website. Op 10 januari 2023 bestond het koor Phoenix 40 jaar. Zaterdag 15 april is het grote concert om het jubileumfeest te vieren ‘Phoenix in Vuur en Vlam’. De koorleden werken vanaf nu iedere donderdagavond tijdens de repetities hard aan het feestelijke programma.

Het bestuur heeft echter besloten om het koor zelf eens een flink cadeau te doen: een nieuwe website. De website werd opgebouwd door het Zutphense Best4U en gevuld door koorleden. Wat vind je allemaal op de nieuwe website? Het koor kan nu eindelijk haar eigen nieuws veel aandacht geven in een speciale rubriek met vele foto’s, interviews en nieuwsartikelen. Verder zijn ze gestart met een blog waar ruimte is voor persoonlijke verhalen en allerlei andere zaken die te maken hebben met het koor. Op de nieuwe website lees je ook hoe het 40 jaar geleden allemaal begon, met heerlijke foto’s uit de oude doos.

Het koor is bijzonder blij dat de sponsors nu een veel betere plek hebben dan op de vorige website. Geïnteresseerden kunnen gelijk doorklikken naar de website van de sponsors. Uiteraard vinden websitebezoekers allerlei nuttige achtergrondinformatie over het koor.

© Foto: Vrouwenkoor Phoenix