Donderdag 15 juni 2023 trakteert Kruiswerk Achterhoek en Liemers op de Omdenkshow, gemaakt en gespeeld door de mensen achter het populaire platform Omdenken. Bezoekers ervaren de show, een mix van theater, cabaret en voordracht, op donderdag 15 juni in de DRU in Ulft. Het aangeboden programma t.w.v. 65,00 euro is gratis voor leden van Kruiswerk.

“Als Kruiswerk denken we dat kunnen omdenken in sommige gevallen het verschil kan maken tussen omvallen of blijven staan. Met omdenken leer je op een andere manier met problemen omgaan en ze meer als kansen voor nieuwe mogelijkheden te zien. We zien bijvoorbeeld vandaag de dag steeds meer mensen worstelen met het feit dat ze zelf meer moet regelen om praktische hulp of zorg te organiseren. Wellicht dat omdenken kan helpen om op een andere manier te denken en doen, waardoor er nieuwe oplossingen ontstaan” aldus Jeanette Mertens, regiomanager bij Kruiswerk Achterhoek en Liemers.

De Omdenkshow is bedoeld voor Achterhoekers die nieuwsgierig zijn naar de voordelen van omdenken, een manier van denken en doen, waarmee je van een probleem een mogelijkheid maakt. Aanmelden kan via de website van Kruiswerk of door te bellen naar 0314 357430.

Het programma begint op donderdag 15 juni om 18:30 uur met een algemene ledenvergadering, om 19:30 uur is er pauze met koffie, thee en wat lekker waarna om 20:00 uur de show ‘Theater Omdenken’ begint. Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

© Foto: RTV Ideaal