De Oudejaars Crossloop Vorden en zwembad In de Dennen gaan voor het derde jaar een lijstverbinding aan voor Rabo ClubSupport. Dit is een initiatief van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek dat lokale projecten financieel ondersteunt. Ieder lid van de Rabobank mag 3 stemmen uitbrengen. Drie jaar geleden stelde voorzitter Wilbert Menkveld van de Oudejaars Crossloop Vorden voor om een lijstverbinding aan te gaan met zwembad “In de Dennen”.

De Oudejaars Crossloop draagt het zwembad een warm hart toe en schonk de afgelopen jaren haar opbrengst aan het zwembad. Een lijstverbinding houdt in dat een organisatie haar achterban vraagt om ook stemmen op een specifiek andere organisatie uit te brengen”. Beide organisaties hebben via social media, mail en/of website contact met hun achterban, op deze wijze hebben ze samen een groot bereik en maken daardoor meer kans op grotere financiële ondersteuning.

Het zwembad In de Dennen staat elk jaar voor een organisatorische en financiële uitdaging en door de Corona periode is dit er zeker niet makkelijker op geworden. Na jaren dienst te hebben gedaan is het terrasmeubilair echt een keer aan vervanging toe. Hoe mooi zal het zijn als rondom het zwembad het terras er weer prachtig bij staat.

De Oudejaars Crossloop Vorden wordt dit jaar op donderdag 30 december 2021 gehouden. De organisatie wil graag een financiële bijdrage voor het huren van een automatische tijdwaarneming, zodat alle lopers exact weten welke tijd ze hebben gelopen. Het huren van deze apparatuur is erg duur en met een financiële bijdrage kunnen zij het inschrijfgeld voor de deelnemers laag houden.