Tim Knol, één van de twintig nieuw aangekondigde acts van Mañana Mañana, staat tijdens de editie van 2023 niet alleen als muzikant op het festival. De singer-songwriter trekt dit jaar een stevig paar wandelschoenen aan en neemt festivalbezoekers mee op een persoonlijke en muzikale wandeltocht. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni kan een selecte groep tickethouders zich aansluiten bij hem en De Wandelclub voor een mooie voettocht rondom het festivalterrein van landgoed Oolde in Laren.

Met de reeks nieuwe namen gaat Mañana Mañana door de magische grens van 100 acts heen. Vier dagen lang zijn er, verspreid over 8 podia, veel verschillende genres te zien en te horen. Eén van de namen die dit jaar weer terugkeert op Mañana Mañana is chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. De band What The Hek is onderdeel van de dagelijkse show.

Ricky Olombelo is wereldberoemd op Madagaskar en verkoopt daar aan de lopende band stadions uit. In Europa is deze muzikant vooral bekend bij liefhebbers van Afrikaanse muziek. Hij komt met twee bekende en ervaren artiesten naar Mañana Mañana. Bassist Teun Creemers en zijn vader, slagwerkfenomeen René Creemers. De organisatie van Mañana Mañana is maar wat trots dat zo’n groep muzikanten van wereldformaat bij elkaar op het podium gaat staan.

Naast de bovenstaande artiesten worden ook de volgende namen aangekondigd: RHEIN, Roots Rising, Dansen op Kutmuziek, Them Caged Dogs, The 925 (BE), Lena Hessels, Convoi Exceptional, Oh Whale, Vera Bon, Jaber Fayad (SY/NL), ZOOK, Wasted Youth Club, Filosoferen met Ome Frank, Proces-Verbaal, Poëzie Centrale, Lakmoes, De Nedersaksen.

© Foto: Mañana Mañana