Buiten spelen is belangrijk. De gemeente Bronckhorst bekijkt hoe ze bestaande speelplekken het beste kunnen inrichten. In Vorden neemt de gemeente Bronckhorst alle speelplekken onder de loep. Het uitgaanspunt van de gemeente is één uitdagende centrale speelplek per speelwijk voor kinderen van verschillende leeftijden.

De gemeente Bronckhorst organiseert aanloopmiddagen waar inwoners van de gemeente Bronckhorst kunnen meedenken over de plek en inrichting van de speelplek bij hen in de buurt. Tijdens deze middagen vertelt de gemeente Bronckhorst over de plannen voor de speelplekken in Vorden en horen graag de reacties en ideeën. Inwoners zijn welkom bij de inloopmiddagen die worden georganiseerd op 28 maart en op 4, 11 en 18 april. Speelplek Emmalaan, de Laegte, het Wiemelink en speelplek Raadhuisstraat zullen op volgorde van bovenstaande datums uitgelicht worden. Elke middag staat in het teken van één specifieke speelplek. De inloopmiddagen zijn allen van 16.00 tot 18.30 uur.

Van 28 maart tot en met 23 april kunnen inwoners van de gemeente Bronckhorst ook online een reactie geven via bronckhorst.nl/speelruimteplan. Alle reacties en de beantwoording kunnen vanaf 8 mei 2023 worden ingezien. Kijk voor meer informatie op bronckhorst.nl/speelruimteplan.

© Foto: Gemeente Bronckhorst