Op zaterdag 18 december 2021 kan je Mickey en Minnie Mouse, en de kerstman, ontmoeten op de kleine markt in Lochem. Het beloofd een middag vol verassingen te worden.

Mickey, Minnie en ook de kerstman zullen om 12 uur op de kleine markt aankomen in een voertuig die al van ver te horen is. Daarna zullen zij van 12 tot 17 uur in de stad aanwezig zijn. Mickey en Minnie zullen interactie verzorgen en uiteraard wordt er tijd gemaakt voor foto’s. Ook zullen andere Disney figuren aanwezig zijn. Welke Disney figuren dat zijn blijft nog een verassing. Er zal een dobbelsteen aanwezig zijn waar kinderen mee mogen gooien. Dit is geen normale dobbelsteen, maar een bijna lege dobbelsteen waar aan 1 kant een hart op te vinden is. Wanneer de dobbelsteen daarop komt krijgt de gelukkige winnaar een gratis oliebol. Rond 16.00 uur worden ook gratis suikerspinnen uitgedeeld. Op deze middag worden verschillende leuke cadeaus weggegeven, ook door verschillende winkels van Lochem, en zijn er verschillende acties om aan mee te doen. Alle activiteiten worden uitgevoerd volgens de dan geldende corona maatregelen.

Initiatief nemer is Clown Marco hij heeft ook, bij zijn huis aan de achterstraat in Lochem, een kerstboom staan waar mensen een ‘wensbal’ in mogen hangen. Hiermee kun je een kerstpakket winnen ter waarde van 50 tot 150 euro. Op zaterdag 18 december zal Marco al 1 wensbal uitkiezen en deze winnaar mag dan een pakket komen ophalen. Clown Marco wordt gesteund door veel winkeliers in Lochem. ‘Ik ben erg blij met alle samenwerkingen. het begon als grap maar dit initiatief is een beetje uit de hand gelopen’. Aldus Clown Marco. ‘Ik ben een neef van Bassie en Adriaan maar daar gaat het mij niet om’ vertelt hij. ‘Mijn doel is om mensen een warm hart toe te dragen die het zwaar hebben’.

Foto: Clown Marco