© Foto: Musical Producties Gaanderen (archief)

De spelers zijn alweer druk bezig om de teksten, dansjes en bewegingen uit hun hoofd te leren. Voor Musical Producties Gaanderen zijn het weer drukke tijden. Op 1, 13 en 14 april vinden er weer voorstellingen plaats. Voorzitter Bas en regisseur Eefje hebben samen met de vele vrijwilligers die de Stichting MPG groot is veel zin in de komende voorstellingen.

Beleef een onvergetelijke Pasen op tweede paasdag, maandag 1 april 2024, met het betoverende concert ‘Proeven van Pasen’ gepresenteerd door Musical Producties Gaanderen. Stap binnen in de prachtige Sint-Martinuskerk in Gaanderen en laat je meevoeren door een unieke ervaring vol muziek, verhalen en heerlijke lekkernijen. Tijdens ‘Proeven van Pasen’ word je getrakteerd op adembenemende groepsnummers, prachtige vertellingen en een warme sfeer die je helemaal in de paasstemming brengt.

Musical Producties Gaanderen Jeugdtheater presenteert op 13 en 14 april in de Amphion in Doetinchem ‘My Son Pinocchio’, een Nederlandstalige musical voor jong en oud, gebaseerd op de Disney klassieker ‘Pinokkio’. De poppenmaker Geppetto droomt er van dat zijn marionet verandert in een echt kind. Een toverfee laat zijn wens uitkomen, maar het opvoeden van een kind is niet gemakkelijk. Pinokkio krijgt verkeerde vriendjes, die hem op het slechte pad brengen.