Na 14,5 jaar gaan Mart en Ans Riethorst het stokje doorgeven voor het beheer van Ons Huis en voortzetting van het bedrijf Mart eten en drinken.

De wens om te stoppen met het beheer van het geheel legde Mart Riethorst eind vorig jaar al bij het stichtingsbestuur neer. Toch gingen hij en zijn gezin door, ook nadat de opzegtermijn van een half jaar verstreken was. “Vanwege de belangrijke dorpsfunctie kunnen en willen we het hier niet zomaar loslaten”, aldus Mart.

Johan Romeijnders (37) uit Hengelo Gld. en zijn broer Peter Romeijnders (35) uit Enschede gaan per 15 januari 2023 aan de slag als nieuwe uitbaters van ontmoetingscentrum Ons Huis in Hengelo. De twee nemen zowel het beheer van het ontmoetingscentrum als het bijbehorende cateringbedrijf Mart Eten en Drinken over van Hengeloër Mart Riethorst (59) en zijn gezin.

Op 21 januari zal er een afscheidsreceptie zijn en ook het welkom heten van de nieuwe beheerders. De receptie begint om 14:30 en duurt tot 18:30 uur en zal uiteraard bij Ons Huis in Hengelo plaatsvinden.

© Foto: Ons Huis Hengelo