Mensen van 60 jaar en ouder, zorgmedewerkers met direct patiëntencontact en mensen die jaarlijks uitgenodigd worden voor de griepprik, kunnen nog tot en met 22 december de coronaprik halen bij de GGD.

60-plussers hebben hierover een brief van het RIVM in de bus gehad. Voor vrouwen die zwanger zijn en voor mensen met een verwijzing van een medisch specialist, geldt dat zij ook in heel 2024 de coronaprik kunnen krijgen. Mensen die binnen de doelgroep vallen en een coronavaccinatie willen kunnen nog een afspraak inplannen. In Apeldoorn, Nunspeet en Lichtenvoorde kunnen mensen tot en met 15 december terecht. In de week van 17 tot en met 22 december gaat de GGD in diverse gemeenten een kleine regiotour doen. Deze Locaties worden binnenkort door de GGD bekend gemaakt. Ook voor deze tijdelijke locaties moet je eerst een afspraak maken.

Na 22 december is de corona najaarsronde voorbij en is het niet meer mogelijk de prik te halen. Het is belangrijk om tijdig een afspraak in te plannen, wanneer het einde van het jaar in zicht komt, zullen steeds meer locaties sluiten of maar beperkt geopend zijn.

© Foto: GGD