Op 24 februari organiseert Buddy to Buddy Bronckhorst een informatieavond. Tijdens de avond wordt alle informatie gedeeld over het buddy-traject dat van start gaat op 26 maart. Belangrijke data en evenementen binnen het traject worden besproken en iedereen kan vragen stellen over het Buddyschap. De avond is geheel vrijblijvend en bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar ons initiatief. Als je graag buddy wilt worden, is het belangrijk dat je op een Informatiebijeenkomst aanwezig bent geweest.

Stichting Buddy to Buddy helpt nieuwkomers uit een isolement te komen door hen te koppelen aan lokale inwoners. Zo ontstaan waardevolle vriendschappen tussen mensen die elkaar anders niet hadden ontmoet. Veel nieuwkomers leven in een isolement en maken weinig contact met Nederlanders. Buddy to Buddy gaat uit van gelijkwaardigheid en organiseert laagdrempelig contact van mens tot mens. Voor zowel Nederlanders als nieuwkomers is contact een verrijking en geldt dat werelden worden vergroot.

Er is nog voldoende ruimte voor Nederlanders en Nieuwkomers die mee willen doen aan de ronde die op 26 maart van start gaat in gemeente Bronckhorst. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 24 februari om 20.00 uur kan via bronckhorst@buddytobuddy.nl en direct aanmelden als buddy kan natuurlijk ook via www.buddytobuddy.nl/bronckhorst

Foto: Buddy tot Buddy Bronckhorst