© Foto: REGIO8

De Zwarte Cross heeft donderdag weer een nieuwe lijst met namen bekend gemaakt voor de editie van 2024. Douwe Bob, Circa Waves en de Achterhoekse acts Suzan & Freek, De Boetners en Bökkers komen naar Lichtenvoorde voor het festival.

“Voor specifiek de donderdag hebben wij een paar headliners om je vingers bij af te likken”, aldus Rens den Hartog namens de organisatie. “Zoals Douwe Bob, Suzan & Freek, The Darkness en Bökkers.” Hiermee hoopt De Feestfabriek ook de laatste kaarten voor het festival over de digitale toonbank te laten gaan. “Je merkte met de kaartverkoop in november dat de vrijdag, zaterdag, zondag en camping in no-time uitverkocht waren”, aldus de creatief directeur Den Hartog. “Maar voor de donderdag zijn nog kaarten, dus de Zwarte Cross is nog niet uitverkocht.”

Eerder werd de komst van Armin van Buuren, IlseDeLange, Boh Foi Toch, Status Quo en Joost, de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival al aangekondigd door de Feestfabriek. Het festival wordt gehouden van donderdag 18 tot en met zondag 21 juli.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8