Het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 30 oktober plaatsvindt in Zelhem is vrijwel uitverkocht. Organisator Eddie Mensink laat weten dat er nog honderd kaarten zijn. “We verwachten dat we deze week nog het uitverkocht-bordje kunnen ophangen”, vertelt hij. De online verkoop stopt eerdaags. Daarna zijn er enkel nog kaarten verkrijgbaar bij Eetcafé de Groes in Zelhem.

Het Mega Piraten Festijn bevat weer vele grote namen uit de wereld van de Nederlandstalige muziek. Van Gerard Joling tot Mooi Wark, van de Spitfires tot Jannes. Maar het festival kijkt inmiddels verder dan piratenmuziek en Nederlandstalige muziek alleen. “Afgelopen zaterdag stonden we in Maaskantje”, vertelt Eddie. “Daar viel het optreden van Paul Elstak enorm in de smaak. Dat hopen we zaterdag 30 oktober dunnetjes over te doen met Mental Theo. Op naar de ‘Wonderful Days’.” Ook de mannen van social mediafenomeen Poar Neem’n zijn weer van de partij. Zij hebben hun eigen Poartytent waar ze gedurende de avond meerdere shows verzorgen. Met stampende beats, boerenrock en veel ongein. En nieuw op het terrein: het RADIONL Feestcafé met als ‘barman’ zanger/DJ Robert Pouwels (die ook een heel goede Hazes neerzet).

Het terrein aan de Slangenburgseweg is geopend vanaf 18.00 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 24.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 31,25 euro (inclusief reserveringskosten).
Voor praktische informatie, programma en andere vragen ga naar de website www.megapiratenfestijn.nl.

Foto: Mega Piraten Festijn