Normaal geeft volgend jaar twee concerten in het Openluchttheater in Lochem, in plaats van één concert op het tractorpulling-terrein zoals afgelopen jaren. De concerten worden gehouden op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag, red) en zaterdag 11 mei.

“Na drie bijzondere edities op het tractorpulling-terrein geeft de band nu twee kleinschalige concerten in het Openluchttheater in Lochem”, aldus concertorganisator Mojo. “De plek waar het 49 jaar geleden allemaal begon.” De band gaf op Hemelvaartsdag 1975 hun eerste grote optreden in het openluchttheater van Lochem. Na het afscheidsconcert van Normaal in 2015 traden de Achterhoekse rockers nog driemaal op in Lochem. In 2019, 2022 en 2023 stond de band tijdens Hemelvaart op het terrein van de tractorpulling.

Duizenden bezoekers genoten afgelopen Hemelvaartsdag van het traditionele concert van de oude rockers van Normaal. Bij de afgelopen editie waren er ook gastoptredens van Tim Knol, Miss Montreal en Rowwen Hèze. De kaartverkoop voor de twee concerten van volgend jaar begint vrijdagochtend om 10.00 uur.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8.

© Foto: REGIO8