Per 1 februari 2024 gaan Notariskantoor Blankestijn uit Zelhem en Notariskantoor Hulleman uit Vorden samen verder als één team onder de naam Notariskantoor Blankestijn. Dit stelt beide kantoren in staat om te voldoen aan de steeds complexere wet- en regelgeving en de groeiende eisen op het gebied van digitale systemen. Het samengaan van de notariskantoren in Zelhem en Vorden is cruciaal voor het behoud van een goed notariskantoor in Vorden.

”Voor onze cliënten verandert er weinig. Beide kantoorvestigingen blijven op hun vertrouwde locatie open. Op de kantoorlocatie in Vorden verschijnt echter wel een nieuw gezicht, in de persoon van kandidaat-notaris mr. Astrid le Feber. Zij zal vanaf 1 februari een groot deel van de akten in Vorden passeren. Notaris mr. Gertjan Hulleman zal in de loop van de tijd zijn werkzaamheden afbouwen, maar blijft voorlopig nog wel aan het kantoor verbonden” aldus Jeroen Blankenstijn van Notariskantoor Blankestijn.

Naast alle gebruikelijke notariële werkzaamheden biedt Notariskantoor Blankestijn ook mediation en scheidingsbemiddeling aan. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door mediator mr. Monique Nijland.

© Foto: Notariskantoor Blankestijn