Active Living Orion heeft zich voor het volgende seizoen versterkt met de negentienjarige Sam Talbott. De libero komt over van VCN uit Capelle aan den IJssel, waar mee hij drie jaar in de eredivisie heeft gespeeld.

Talbott is een Nederlander met Amerikaanse roots. De ouders van de libero komen uit Amerika. De nieuwe aanwinst van Orion komt ook uit voor Jong Oranje. De overstap komt volgens Orion ook door de aanwezigheid van trainer Dirk Sparidans, Talbott ziet het werken met de voormalig libero-speler als ‘een droom die uitkomt’.

Onlangs legde Orion Doetinchemmer Luuk Hoge Bavel vast. Na drie jaar bij Talentteam Papendal en een uitstapje naar Amerika hoopt de hoekspeler met de Doetinchemmers komend seizoen de landstitel te veroveren. Dit jaar liep Orion de titel mis door in de finaleserie met 3-0 te verliezen.

Eerder werd Tom Koops vastgelegd voor het seizoen 2023-2024. De passer lopen komt over van Simplex SSS. Ook zijn de contracten van Liam Mc Cluskey, Samuli Kaislasalo, Edson Felicissimo verlengd.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8

© Foto: Active Living Orion