De organisatie van Papa’s Zuip Festijn in Haarlo kijkt terug op een zeer geslaagd weekend. Op zaterdagavond heeft de beroemde Millennium Showband het tweedaagse evenement geopend met een spectaculaire show waarbij er veel interactie was met het enthousiaste publiek en er veel oude hits werden gespeeld.

Nadat de tent op zondagochtend weer een poetsbeurt had gekregen, konden in de namiddag de bands Boh Foi Toch en de Kisjeskearls optreden. Hans Keuper was duidelijk weer in topvorm en had er veel zin in. Na een korte pauze was het podium voor de Kisjeskearls, die met oude hits van Normaal de tent lieten schudden; het was prachtig om te zien hoe de oudere jeugd uit hun dak ging op deze klassiekers van Normaal! Alle bands werden ondersteund door De Snorkel, die de pauzes vulde met hits en voor een geweldige lichtshow zorgde.

”Het bestuur dankt alle vrijwilligers en sponsoren die dit feest mogelijk hebben gemaakt. Het is geweldig dat dankzij jullie inzet dit evenement mogelijk was” aldus de organisatie.

© Foto: Papa’s Zuip Festijn / Jaime Lebbink