Mañana Mañana blijft verbreden en verdiepen. Met dit nieuwe, achtste podium genaamd Kakofonia wil het festival haar trouwe bezoekers verrassen en liefhebbers van elektronische muziek aantrekken. Kakofonia wordt de plek voor non-stop elektronische muziek, afgewisseld met spontane jamsessies.

Dit podium is een aanvulling op het totaalprogramma van het festival in de bossen rondom Kasteel Oolde in Laren. Net als op de rest van het festival vinden bezoekers straks in Kakofonia artiesten die staan voor originaliteit, creativiteit en kwaliteit. Een opvallende, koepelvormige tent herbergt straks een heel nieuwe wereld op Mañana Mañana, op 8-9-10-11 juni 2023. Het wordt een non-stop spektakel van DJ-sets en jamsessies met geweldige muzikanten, afgetopt met een oogstrelende lichtshow.

Acts gewapend met synthesizers en draaitafels krijgen in Kakofonia alle ruimte om het publiek van Mañana Mañana te verrassen met nieuw geluid. Met Kakofonia stijgt het aanbod van Mañana Mañana van zeven naar acht podia. Hiermee slaat het festival een nieuwe weg in, want elektronische muziek krijgt nu een eigen plek op Mañana Mañana.

© Foto: Mañana Mañana