Jumping de Achterhoek, het internationale springconcours van 24 november tot en met 4 december in Vragender, heeft donderdag een nieuw sponsorcontract ondertekend met Rabobank. De bank verbindt zich voor drie jaar aan het evenement.

Rabobank zal actief aanwezig zijn in Vragender. “Ik kijk met Jumping de Achterhoek, naast de sportieve hoogtepunten, met name uit naar de ontmoetingen tussen de Achterhoekse bevolking en het bedrijfsleven. Daar is altijd veel gelegenheid voor. Op deze manier willen we verder werken aan het uitbouwen van onze mooie Geluksregio Achterhoek, waar het goed wonen en ondernemen is” aldus Hans van de Guchte, directeur coöperatieve Rabobank.

Dit weekend komen op Jumping de Achterhoek de beste jeugdruiters uit Europa en zelfs daarbuiten aan start. In totaal nemen ze 330 pony’s en paarden mee. Volgende week komen ook de senioren aan de start en wordt er internationaal op 1.20m tot en met 1.45m niveau gesprongen. Topruiters als Jeroen Dubbeldam, Gerco Schröder, Leopold van Asten en Frank Schuttert nemen het op tegen een sterke buitenlandse afvaardiging.

© Foto: Digishots