‘Together Strong’ en ‘Won’t Stop’ vormen de basis van de nummers op de EP. “In beide nummers komt naar voren dat je moet vechten om te bereiken wat je wil en dat je het eigenlijk niet alleen moet willen doen”, aldus Vriese. “Je bent altijd sterker wanneer je het samen met iemand doet.” ‘Together Strong’ is de nieuwe single van Sandra Vriese. Het is een sfeervol eindejaarsnummer en de eerste single van de EP ‘Won’t Stop’, die op 13 januari 2023 uitkomt. De Jtelsong en ‘Together

‘Together Strong’ is geschreven in de periode dat de zangeres uit Hummelo stemproblemen had. Na een operatie aan haar stembanden moest ze haar stem weer vinden en kwam het besef dat zij vooral met eigen nummers aan de slag wilde. “Ik sta al ruim 10 jaar op het podium en heb daar veel geleerd. Het is een mooie ervaring die ik meeneem naar komend jaar, wanneer ik met mijn liedjes en mijn eigen band live wil spelen.”

De basis van het repertoire zijn de nummers van de EP, waaronder de eerste single ‘Together Strong’. “Het is een boodschap die voor mij in de afgelopen maanden meer betekenis heeQ gekregen. Veel mensen hebben mijn crowdfunding gesteund en ook in de studio waren we samen sterk. Het voelt dan ook goed om juist in deze Jjd waarin samen heel belangrijk is een single uit te brengen die dat gevoel onderstreept.”

© Foto: Sandra Vriese