Afgelopen vrijdag is de nieuwe single ‘Won’t Stop’ van Sandra Vriese uitgekomen. Won’t Stop is de tweede single in aanloop naar de release van de gelijknamige EP. Dit rock nummer met een randje soul typeert de nieuwe sound van Sandra Vriese.

Tijdens het live debuut in Kopenhagen in juni 2022 werd het nummer enthousiast ontvangen. ‘Toen ik de reacties kreeg vanuit het publiek, dacht ik dit is tof, hier doe ik het allemaal voor’. Voor Vriese gaf dit de aanzet tot het maken van de EP. ‘Het is een echte rock plaat, dus we gaan het jaar knallend beginnen’, vertelt Vriese.

Na een geslaagde crowdfunding om de opnamen van haar EP te bekostigen heeft Sandra Vriese inmiddels haar eerste single ‘Together Strong’ gereleased. De single is positief ontvangen en heeft inmiddels zijn live debuut gemaakt.

De release van de EP ‘Won’t Stop’ wordt groots gevierd tijdens de Release show die plaatsvindt op 13 januari in Willemeen. ‘Na zo lang wachten heb ik onwijs zin om met mijn eigen nummers op het podium te knallen’ vertelt Vriese. Het podium zal flink bezet zijn door muzikanten.

© Foto: Sandra Vriese