Schuttersgilde St. Jan in Keijenborg heeft vele tradities, één ervan is om elk jaar een aansprekend doel te waarderen met een bijdrage uit het Reint Hilderink Fonds welke de naam ontleend aan één van de ereleden die de schutterij rijk is. Zo werd onder ander in het verleden de Peuterzaal en het Klompenmuseum verrast met een bijdrage.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering werd dit jaar stichting Zwembad het Elderink heel blij gemaakt met een mooie cheque. Door voorzitter Martijn Pietersen werd niet onder stoelen of banken gestoken dat de vrijwilligers en het bestuur van de stichting zeer gewaardeerd worden door de schutterij en haar leden. ”De schutterij is voor de Keijenborgers een doorsnee van de bevolking welke ook veelvuldig op ons mooie bad te vinden zijn. Zeker is ook de niet geringe inbreng van de vrijwilligers en de sponsoren uit dit mooie dorp” aldus Jan Roelofsen van het zwembad in Hengelo.

Jan die tot verrassing van de aanwezige leden op deze vergadering de honneurs namens het zwembad mocht waarnemen gaf op vragen van Martijn summier aan hoe het er naar toe gaat op het zwembad met zijn bezoekers, personeel en vrijwilligers. De waardering vanuit de gemeenschap Keijenborg streelt het ego van de mensen rondom het zwembad.

© Foto: Schuttersgilde St. Jan Keijenborg