Na de Sinterklaasintocht in Het Land van Jan Klaassen heeft Sinterklaas besloten zijn verblijf te verlengen bij camping Jan Klaassen Dromenland. Sinterklaas is een kinderfeest, waarbij Jan Klaassen niemand wil uitsluiten! Samen met alle Disco pieten maakt hij er een Drive-through feest van. Het evenement zal plaatsvinden van 24 tot en met 28 november en van 1 tot en met 5 december.

Geert Prein, eigenaar van het pretpark, is geschrokken dat kinderen tijdens intochten elders in het land niet naar Sinterklaas konden kijken omdat men geen QR-code heeft. “Kinderen mogen niet de dupe zijn en opgescheept worden met grote mensen problemen. Ze moeten juist hun motoriek, creativiteit en fantasie ontwikkelen.” aldus Prein die vindt dat uitsluiting niet goed is voor de algemene ontwikkeling van een kind.

Met de auto maak je een reis door de wereld van Sinterklaas. Zo breng je een bezoek aan het pieten-huis en zie je hoe de pieten wonen, slapen en oefenen om op schuine daken te klimmen. Ontmoet Sinterklaas op zijn boot, dans op de muziek van de Dj-piet die op een 8 meter lange Amerikaanse truck staat. De route wordt interactief gemaakt door diverse spellen, waaronder: pakjes overgooien met de pieten en hengelen naar pepernoten.

Foto: Land van Jan Klaassen