Na een succesvolle primeur, afgelopen voorjaar, is het Starters Spektakel inmiddels een structureel onderdeel in het aanbod van Boogie Woogie. Het is belangrijk dat alle leerlingen van de groepen 4 t/m 8 van de basisscholen in de gemeente Winterswijk op een fijne en ongedwongen manier kennismaken met muziekonderwijs. Met dit initiatief wil Boogie Woogie alle kinderen bereiken en ook alle instrumenten onder de aandacht brengen. Daarnaast wil Boogie Woogie dat er een betere aansluiting is op de individuele muzieklessen.

De Basiscursus Muzikale Vorming (BMV) is een cursus van 20 weken die bedoeld is voor leerlingen vanaf groep 4. De cursus is een muzikale ontdekkingsreis waarin alle muziekinstrumenten aan bod komen. Spelenderwijs wordt kennisgemaakt met noten, ritme en nog veel meer. Samen zingen, trommelen en spelen op verschillende instrumenten zorgt voor de beleving van het zelf muziek maken.

Aanmelden Dat kan voor zowel de Basiscursus Muzikale Vorming als Instrumenten-Carrousel uiterlijk t/m woensdag 12 januari via info@boogiewoogie.nl. Na aanmelding wordt een opgaveformulier toegezonden.

Foto: Marian Roerdinkholder