De turnsters van DOG Baak turnden afgelopen zaterdag hun tweede wedstrijd van het seizoen in Winterswijk. Wat genoot iedereen ook dat er weer een wedstrijd mogelijk was.

De eerste ronde kwamen er twee teams van DOG in actie. Bij de middenbouw turnden Suus, Minke, Nova, Lise, Elize en Evi hun oefeningen op niveau 5. Zij wisten met hun team heel knap een tweede plaats te behalen. Op de andere baan kwamen de bovenbouwturnsters uit in supplement G. Ook hier fantastische resultaten: Dewi, Bente, Emme, Marit en Diede haalden ook een zilveren medaille met hun team. Bente (goud) en Diede (zilver) mochten zelfs allebei nog een medaille in ontvangst nemen in het individuele klassement.

De tweede ronde was het de beurt aan Jildou, Jitske, Suus en Noa op niveau 5 in baan 1. Samen met Saar en Jolijn van Achilles Hengelo behaalden zij een mooie 3e plaats als team. Op baan 2 turnden Isis en Syenna samen met Anouk en Isa van Achilles. Ondanks alle zenuwen werd Isis keurig 3e en Syenna zelfs 2e in het individuele klassement. Het team als geheel werd ook 3e. De laatste wedstrijd van de dag was voor de turnsters in supplement F. Samen met Yulia van Achilles behaalden Calijn, Emma, Silke, Louke en Ilse een geweldige gouden medaille als team. Silke wist in het individuele klassement ook nog een bronzen medaille bij elkaar te turnen.

Lynn wist het weekend ervoor al heel strak te turnen in supplement D. Met name sprong en brug was subliem. Ze eindigde als 11e in een sterk deelnemersveld.

Foto: DOG Baak