© Foto: De Graafschap Media

De Graafschap en technisch directeur Peter Bijvelds verlengen samenwerking met extra jaar De Graafschap en Peter Bijvelds hebben overeenstemming bereikt over het verlengen van de samenwerking met één seizoen. De technisch directeur blijft, mits de nacompetitie wordt gehaald, de beslissingen nemen over het voetbalbeleid van de Achterhoekse trots.

“We zijn enorm blij dat we Peter binnenboord houden voor het komende seizoen”, aldus Michael Ogubai, directeur algemene zaken. “Naast het voetbaltechnische beleid, is Peter ook een ervaren factor die we graag binnen onze directie houden. We zijn blij en tevreden met de manier waarop Peter leiding geeft aan de voetbaltak van de organisatie.”

Peter Bijvelds is dan ook blij dat hij het contract nog weer voor een jaar heeft mogen tekeken. “Ik geloof heel erg in de visie die we hebben neergelegd, een visie met een heel hoog De Graafschap-DNA en waarbij de jeugdopleiding heel belangrijk is. De mogelijkheden voor de jeugd vanaf De Bezelhorst worden steeds belangrijker. Ik zie mogelijkheden om daar nog verder in te investeren” aldus Bijbelds.