Iedere jongere komt in aanraking met drank en drugs. Experimenteren hoort erbij als je jong bent. Maar onder druk van vrienden drinken pubers soms meer dan ze eigenlijk zouden willen of goed voor hen is. De theatershow wordt georganiseerd op 30 november in Kulturhus Vorden. De toegang is gratis.

Tijdens de ouderavond ‘Onder Invloed’ praten met je puber, houden de acteurs van PlayBack ouders op een luchtige wijze een spiegel voor. Ze spelen herkenbare en vaak grappige situaties aan de keukentafel. Ook leren ze aanwezigen hoe je afspraken kunt maken en effectief met je kind kunt communiceren over alcohol en drugsgebruik. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de invloed van de alcoholwet op jongeren en hun opvoeding.

De theatervoorstelling is bedoeld voor ouders/verzorgers/voogden van kinderen tussen de 10 en 18 jaar, maar ook (zorg)professionals, leiders en trainers zijn van harte welkom. De theatershow wordt georganiseerd op 30 november in Kulturhus Vorden, Raadhuisstraat 6 te Vorden. De inloop is vanaf 19.30 uur met koffie en thee, de voorstelling zal daarna starten om 20.00 uur tot 21.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden kan tot 28 november.

© Foto: Gemeente Bronckhorst