Schilderen, een nieuwe vloer en kasten verschuiven. Zomaar wat zaken die gaan gebeuren bij Bibliotheek Gorssel in de periode van 16 november t/m 4 december. Daarom is de Bibliotheek dan gesloten.

Tijdens de sluitingsperiode van Bibliotheek Gorssel is iedereen welkom om bij een van de andere vestigingen in Zutphen, Lochem of Warnsveld in de kasten te kijken en media te lenen. Op 16 november is het gemeenteloket in Bibliotheek Gorssel nog op afspraak te bezoeken, wel zijn dan alle werkzaamheden volop aan de gang.

Het is alweer tien jaar geleden dat de Bibliotheek haar deuren opende in Den Oldenhof aan de Hoofdstraat in Gorssel. ”Inmiddels is de inrichting aan vervanging toe en willen we meer een ontmoetingsplek zijn voor onze bezoekers. Een mooie gelegenheid om de Bibliotheek in te richten volgens een nieuw bibliotheekconcept: de bibliotheek van lezen, leren, ontdekken en ontmoeten” aldus Barbara Deuss.

Vestiging Gorssel is de eerste vestiging van Graafschap bibliotheken die volgens dit concept wordt ingericht. Vanaf 5 december is het mogelijk om de nieuwe Bibliotheek te komen bewonderen. Voorafgaand aan de sluitingsperiode was er een grote verkoop van boeken, meubilair en andere media in de Bibliotheek.

© Foto: RTV Ideaal