De eerste wedstrijd van het turnseizoen pakte goed uit bij de turnsters van DOG Baak. Veel turnsters kwamen uit op een hoger niveau en dat ging hun goed af. Het wedstrijdseizoen startte voor een groep bovenbouw-turnsters al op 12 november in Winterswijk. Louke, Ilse, Emma en Silke kwamen een niveau hoger uit dan vorig seizoen. Het deelnemersveld was erg sterk maar als team supplement E deden zij heel knap, keurig mee. Silke wist zelfs een gouden medaille te behalen in het individuele klassement. Lynn turnde in supplement D en behaald een keurige 5e plaats.

Zaterdag mochten alle middenbouw- en overige bovenbouw-turnsters hun eerste wedstrijd turnen in Didam. De middenbouw-turnsters kwamen uit in niveau 5. Er werden knappe prestaties neergezet. Jitkse, Minke, Sofie en Lise behaalden een 4e plek. Suus, Lize, Nova, Lot en Meike werden knap 2e. Saar, Evi, Noa en Suus behaalden zelfs een gouden medaille. De bovenbouw-turnsters lieten ook nette oefeningen zien. Emme, Dewi, Marit, Syenna, Jildou en Elize werden heel knap 3e met het team. Isis, Bente, Diede en Calijn behaalden ook een 3e plaats. Ook behaalden Isis en Syenna allebei een zilveren medaille in het individuele klassement. Calijn kreeg zelfs het goud omgehangen.

Deze laatste wedstrijd in Didam heeft DOG mogen organiseren. Dankzij de hulp van veel ouders was het een geslaagde, gezellige dag en de vaste slogan ‘Samen DOG’ kwam weer helemaal tot z’n recht.

© Foto: DOG Baak