Woensdag 5 april en zaterdag 8 april zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud te beleven in de binnenstad van Lochem.

Woensdag 5 april tijdens de Lochemse weekmarkt zal er een paashaas aanwezig zijn. Deze paashaas zal eieren uitdelen aan de bezoekers. Hij is van 09.00 tot 12.30 uur aanwezig op de markt. Zaterdag 8 april is het feest in de binnenstad van Lochem. De activiteiten starten om 13.00 uur en zullen eindigen om 18.00 uur. Alle winkels in de binnenstad van Lochem zullen ook geopend zijn tot 18.00 uur. In de binnenstad zal de paashaas eieren verstoppen die kinderen kunnen zoeken. Ook kunnen verschillende spelletjes worden gespeeld. Kinderen kunnen worden geschminkt in de tent. Live muziek door de straten van Lochem zal deze dag niet ontbreken. In de Gudulakerk zal op verschillende tijden in de middag een modeshow plaatsvinden. De shows vinden plaats om 13.00, 14.30 en 16.00 uur.

Woensdag 5 april wordt mogelijk gemaakt door de Lochemse weekmarkt en zaterdag wordt mogelijk gemaakt door verschillende Lochemse ondernemers.

© Foto: Clown Marco