Ook dit jaar zet de gemeente Bronckhorst vrijwilligers die zich onderscheiden door hun activiteiten, graag in het zonnetje met de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar’. Tot 15 december 2021 kunnen personen of groepen aangemeld worden. De bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar is tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdagavond 12 januari 2022. Hoe de nieuwjaarsreceptie er uit gaat zien, hangt af van de coronasituatie en is nog niet bekend.

Dit jaar is het vrijwilligerswerk wellicht anders verlopen dan normaal. Vooral het directe contact met mensen was niet altijd mogelijk. Maar juist in deze tijd zijn mensen die klaarstaan voor een ander onmisbaar. Kent u iemand die echt het verschil maakt? Die het verdient om eens in het zonnetje te worden gezet? Meld hem, haar of een hele groep dan aan als vrijwilliger van het jaar 2021!

Aanmelden van een vrijwilliger of groep kan vanaf nu weer gedaan worden door het digitale aanmeldformulier in te vullen op www.bronckhorst.nl/vrijwilliger. dit kan tot 15 december 2021. De ‘Vrijwilliger van het jaar 2021’ ontvangt naast de eretitel een geldbedrag van € 250,-. Als de eretitel naar een vrijwilligersgroep gaat dan ontvangt deze een geldbedrag van € 500,-. De andere twee genomineerden krijgen een oorkonde en € 100,-.