Zwembad In de Dennen is al tijdje bezig om een droom waar te maken. Een tweede glijbaan in het zwembad waarvan het bedrag is voorgeschoten uit eigen middelen van de stichting. Hierdoor zijn alle donaties zeer welkom. Er worden veel donaties gedaan voor de glijbaan en ook Kringloopwinkel De Werf heeft een grote duit in de zak gedaan.

Afgelopen zaterdag mocht zwembad In de Dennen een cheque in ontvangst nemen van 12.500 euro. Het zwembad is goed op weg maar het voorgeschoten bedrag van 60.000 euro hebben ze nog niet helemaal bij elkaar. Dit voorgeschoten bedrag is voorgefinancierd uit eigen middelen van de stichting, met geld dat bedoeld is voor vaste lasten. Zwembad In de Dennen kan alle steun nog steeds heel goed gebruiken.

Vanaf €10 kan er al ‘stukjes’ van het zwembad gekocht worden door iedereen. “Bedragen vanaf €500 worden extra onder de aandacht gebracht! Dus trommel al je vrienden op, koop samen een lekker groot stuk zwembad, maak een leuke foto van deze groep en wij zetten jullie in het zonnetje op onze socials! Uiteraard promoten we ook jouw logo met link naar jullie pagina wanneer je als bedrijf dit bedrag of meer sponsort”, vermeld zwembad In de Dennen. Een donatie doen voor Zwembad in de Dennen kan via www.ikdoneervoor.nl/zwembadindedennen.

© Foto: Zwembad In de Dennen