Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een avond met gedichten en muziek voor het goede doel

9 mei

Op hemelvaartsdag 9 mei draagt Armande Reinders voor uit haar zelfgeschreven gedichten (bundeltjes uit de jaren 90) en teksten uit haar inzichtkaarten de Jij-kaarten. Het geheel wordt omlijst door muzikale invulling van pianiste Marina Samoylenko

Armande zal steeds een paar gedichten en inzichtkaarten voordragen, waarna er een stukje muziek volgt. Als afsluiting kunnen alle bezoekers een Jij-kaart trekken voor een persoonlijke boodschap. Dit alles staat in dienst van het goede doel voor de zoon van Armande die afreist naar Mexico voor een behandeling met stamceltherapie om de MS te doen stoppen. Hier is veel geld voor nodig en de gehele opbrengst van deze avond gaat dan ook naar dit doel.

De bloemen op deze avond worden verzorgt door Bloemsierlijk in Zelhem. Jaimy’s stelt geheel belangeloos de zaal ter beschikking en je kunt hier ook terecht voor een hapje en een drankje. Kaartjes zijn verkrijgbaar via het telefoonnummer 0627336900. De avond vindt plaats bij Jaimy’s aan de Rijpstrastraat 10 in Zelhem. De entreeprijs is  10 euro en gaat geheel naar het goede doel. De zaal gaat open om 18:00 uur en het programma begint om 18:30 uur.

© Foto: PR

Gegevens

Datum:
9 mei