Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Erf bij biodiversiteitsambassadeurs in Bronckhorst en Doetinchem

25 mei

In ruim twintig Gelderse gemeenten stellen biodiversiteitsambassadeurs hun fraaie erven open voor bezoekers, ook in de gemeenten Bronckhorst en Doetinchem. Zij geven informatie over het verhogen van de biodiversiteit op het erf; er is van alles te zien en te doen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij bloemenweides, poelen, hoogstamboomgaarden, vlechtheggen, houtwallen, natuurlijke tuinen, insectenhotels, voedselbossen, moestuinen en takkenrillen.

De ambassadeurs van het Praktijknetwerk Biodiversiteit bij Buitenlui zijn particulieren die de biodiversiteit een handje helpen in hun tuin of op hun land. Jan Luesink uit Doetinchem en Bert Wisselink uit Toldijk doen mee als ambassadeurs. Via de website van over de Dag van het Open Erf en de terreinen van de ambassadeurs.

In Gelderland zijn zo’n veertig  ambassadeurs actief die ervaring hebben met het verhogen van biodiversiteit op hun terrein en inwoners uit hun gemeente graag willen inspireren. Het Praktijknetwerk Biodiversiteit bij Buitenlui wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland. © Foto: Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Gegevens

Datum:
25 mei