Ook dit jaar organiseert de gemeente Bronckhorst weer de verkiezing Ondernemer van het jaar. De winnaars van de Ondernemer van het jaar en Starter van het jaar prijs en van de Publieksprijs worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond.

De gemeente zet de winnaars en de andere genomineerden op 8 november in het zonnetje tijdens een feestelijke avond in zaal Den Bremer in Toldijk. In de gemeente Bronckhorst zijn veel unieke bedrijven. volgens de gemeente Bronckhorst kan je dat onder andere zien aan alle genomineerden van dit jaar. Vorig jaar organiseerde de gemeente Bronckhorst de verkiezing voor het eerst. Dit was een groot succes en daarom is het nu een jaarlijks terugkerend fenomeen. Een jury kiest de winnaars van de Ondernemer van het jaar en Starter van het jaar prijs en die van de Publieksprijs bepalen de inwoners.

De verkiezingsavond is een feestelijke bijeenkomst voor ondernemers. Als ondernemer in Bronckhorst wil je deze feestelijke avond op 8 november niet missen. Opgeven kan via de website van de gemeente Bronckhorst.

© Foto: Gemeente Bronckhorst