Veilig Verkeer Nederland (VVN) houdt samen met de gemeente Lochem een opfriscursus voor automobilisten van 65 jaar en ouder uit de gemeente Lochem. De cursussen vinden plaats op donderdagen 21 en 28 september van 10.00 tot 12.00 uur in Het Trefpunt, Molenweg 53-55 in Gorssel.

Deelnemers kunnen de kennis van de verkeersregels opfrissen tijdens de cursus van Veilig Verkeer Nederland en een praktijkrit maken. Deelnemers worden op beide dagen verwacht. Deelnemers mogen een bekende meenemen zoals een buurman, een familielid of kennis. Deelname aan de cursus is gratis. Naast de actuele verkeerstheorie maakt VVN bespreekbaar hoe fysieke veranderingen invloed hebben op het rijgedrag. Aanvullend is het mogelijk een praktijkrit te doen in de eigen auto en advies te ontvangen over de rijstijl. Deelname aan de VVN Opfriscursus Auto is niet verplicht en het is geen examen.

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert Veilig Verkeer Nederland geïnteresseerden zich direct aan te melden op de website.

© Foto: Gemeente Lochem